Daisy

SE*Rut's Northern Wind


Mor: GIC S*Kattmillas Old Speckel Hen, f 21

Far: CH SE*Rut's Jake the Dog, b 09 33


Född: 2018-10-26

Färg: Svart bicolour, n 03

Blodgrupp: A bär b

HCM scannad (länk): 2022-10-13

PKD: Normal (scanning och DNA)

Bärare av: Dilution, choklad och siamesmaskningDaisy är en väldigt busig tjej som gärna sitter på gardinstängerna och allt som är så högt det bara går att komma, det märks vem hon har som pappa kan man säga. Hon föddes som nummer 5 i Leas andra kull och när hon kom ut blev jag väldigt glad då jag hade hoppats på en "kossa", att hon sen var en hon gjorde mig ännu gladare. Trots detta var det ändå svårt att välja vem som skulle få stanna, men hon visade ändå ganska tidigt att hon ville stanna med mig. Hon har det där lilla extra som jag har svårt att motstå. Daisy har smeknamnet Sassy som hon fick av Camilla som liten och det har fått stanna kvar, hon är lite Sassy kan man säga!


Daisy är helt klart en handfull, men hon väger upp det med att vara en kärleksfull och tillgiven liten dam som älskar när man kommer hem eller när man vaknar på morgonen och kommer ut från sovrummet. Hon välkomnar en med ett litet kvitter och huvudbumpar, detta gör hon även med de övriga katterna här hemma även om hon stundvis även kan vara lite dominant och vilja visa dom andra att hon vill bestämma.


I februari 2023 fick vi tyvärr kastrera Daisy efter en fertilitetsundersökning som visade att hon hade cystor i livmoderväggen vilket bidragit till att hon inte blivit dräktig.