Gulliver

GIC Clandestino Rafiki


Mor: Clandestino Oups, a 09 21 33

Far: Wanadoo Peter Pan, a


Född: 2020-03-17

Färg: Blåtabbymaskad, a 21 33

Blodgrupp: B

HCM scannad (länk): 2023-06-16

PKD: Normal (DNA och scanning)Gulliver är en mycket tillgiven och snäll liten kille som älskar att mysa. Han spinner så fort man rör honom och han stångas gärna för att bli klappad och pussad. Första kvällen i Sverige var lite kall sa han då det var runt 30 grader i Frankrike när han flyttade hit, men med många filtar så kunde han bädda ner sig skönt! Ju mer han bodde in sig med de andra katterna desto mer bus har kommit fram och han och Daisy gillar att racea tillsammans genom lägenheten.


Ibland när jag går och lägger mig på kvällen kan han jama en stund för han tycker att jag glömt honom och på morgonen kommer han springandes och kvittrandes för att få pussar.Gulliver samägs med S*Kattmillas och S*Fylgias, men bor hemma hos mig. Vi hoppas på att få några kullar efter vår fina kille i framtiden och att de ska ärva hans fantastiska temperament.


Tyvärr blir det inte alltid som planerat och Gulliver har nu blivit kastrerad utan att lämna någon kull efter sig eftersom han fick diagnosen Mastocytom när han var strax över 1 år. Han hade då bara en knöl som opererades bort, men efter ytterligare ett år kom det fler och hans veterinär avrådde oss från att använda honom i avel då denna sjukdom kan vara ärftlig.